Shoppa smartare med rabatter

Ibland är längtan och behovet efter nya kläder och skor större än vad plånboken tillåter. De snyggaste och skönaste kläderna är ofta också de dyraste – samtidigt som de både sitter bra och håller länge. Här är tipsen på hur du kan shoppa billigt och smart! Både mer i garderoben och i plånboken.

Utbudet av kläder, skor accessoarer, smink, hudvård och inredning är enormt online. Du hittar affärer som har allt du önskar och lite till. Samtidigt som du hittar den ultimata spegeln till ditt sovrum eller klänningen som skulle passa perfekt till sommarens bröllop, så inser du att plånboken nästan är tom. Men, det finns några sätt att både få råd med nya snygga saker, samtidigt som du inte ruinerar dig.

  • Rabattkoder: det finns många rabattkoder att använda för billig shopping online. Du hittar dem på särskilda hemsidor som samlat dem för att du lätt ska hitta den rabattkod som du söker. Ibland kan du också hitta dem genom länka på bloggar och hemsidor. När du hittat en rabattkod till Asos använder du dig sedan av den när du vill köpa snygga kläder! Genom att använda rabattkoder kan du spara mycket pengar – och få råd med det som du vill ha.
  • Rea: det finns alltid varor på rea, särskilt om du är intresserad av kläder, skor och inredning. Om du missade, eller inte hade råd att köpa ett par stövlar som skulle passa dig perfekt, så kan du alltid kolla om de finns kvar ett par månader senare – till mycket bättre pris. Ibland kommer det också in kläder och skor som kunder har returnerat, så bara för att det står att varan är slut, kan den ändå komma in igen.
  • Erbjudanden: ett smart sätt att spara in pengar på kläder, särskilt baskläder, är att passa på att köpa vid erbjudanden om 2 för 1 eller 2 stycken till reducerat pris. Passa på att handla när det är billigt och vid specialerbjudanden, då kan du spara in många sköna hundralappar.
  • Testperson: företag behöver testa sina produkter  innan de lanserar dem, och du kan anmäla dig till testsajter och få hem fina produkter gratis.

Skriv upp dig på nyhetsbrev

Ett annat bra sätt att kunna shoppa billigt är genom att du skriver upp dig på nyhetsbrev. Ibland finns erbjudanden, som en särskild hudvårdsprodukt till nedsänkt pris, under ett dygn eller rent av bara några timmar. Om du läser nyhetsbrevets erbjudanden – och skriver upp tider och datum för de produkter eller kläder som du är särskilt intresserad av – så kan du shoppa hög kvalitet till billigt pris. Genom ett nyhetsbrev blir du också påmind om när det är rea eller om det kommer in nya produkter. Vid rea brukar de populäraste varorna – de som du själv ofta vill ha – ta slut mycket snabbt. Om det verkligen är något som du vill ha, bör du gå in samma morgon som rean startar för att försäkra dig om att få jeansen eller de ultimata strandskorna.

Lansering av nya produkter

Om du är intresserad av finare hudvårdsprodukter kan du ofta hitta bra erbjudanden när en ny produkt lanseras. Det är ofta erbjudanden om att få med produkter gratis eller till rejält reducerat pris, om du köper den nya ansiktskrämen eller serumet. Bästa sättet för att kunna shoppa billigt är att aktivt söka rabattkoder och se vad som finns på rea. Det finns många guldkorn som du då kan få och samtidigt ha kvar pengar i plånboken!