Inred trendigt med posters 2021

Trender uppåt väggarna! Det enklaste och förmodligen det billigaste sättet att inreda på är att pryda väggarna därhemma. Det kan du antingen göra med enkla posters eller större tavlor. Kanske köpa in någon speciell tavla av en konstnär från auktion eller hitta tavlor på kuriosa.

Olika posters har blivit en het trend både hemma och på kontoret. De är lätta att rama in och kan bytas ut efterhand som du tröttnar på dem. Med en poster eller flera från Posterton blir ditt hem som pånyttfött och du behöver inte ändra mycket för att det ska göra skillnad.

 

Vilka motiv är trendiga?

Dagens trendiga motiv kan vara alltifrån fina naturbilder till mer abstrakta motiv. Att ta in mer och mer av naturen ter sig som en självklarhet i en värld som nu är riktigt orolig för hur den kommer att må den närmaste tiden. Välj posters på grönskande skogar, porlande vattenfall eller blommande ängar. Kanske ett tropiskt motiv som för tankarna långt bort.

 

När det kommer till ramar är det också bra att vara på alerten. Välj gärna att skapa en tavelvägg med enhetliga ramar som går ton i ton eller välj ramar av olika färger men till posters med samma motiv. Tänk dock på att inte göra för mycket. Om du redan har ett belamrat hem, häng inte upp mängder av posters utan håll dig till en. Om du däremot vill få tavelväggen som blickfång för att du har det sparsamt i övrigt, go big!

 

Rama in annat än bara posters

Vill du göra något annorlunda? Rama in textilier eller gör ett kollage som du skapar själv. Kanske kan du till och med låta barnens teckningar ramas in. Barnsliga motiv i en annars elegant miljö kan vara riktigt coolt. Och det sätter verkligen färg på tillvaron.