Frågor om sommarens mode

Sommaren slog till med full kraft, är det inte härligt? Men också svårt, i alla fall om en ska se till kläder. Många är det som har svårt med övergången från en årstid till en annan men svårast är det när vår snabbt blir sommar. Vad man en tar på sig blir det fuktigt, man känner sig naken, det är kallt inomhus och för varmt utomhus. Det finns dock alternativ som är både bekväma och snygga.

Som kvinna är i år det bästa alternativet en skön sommarklänning, det kan du matcha med en snygg 764002-model-on-a-catwalkjeans- eller skinnjacka om du behöver varma dig. Saknar du en snygg klänning till sommaren? Det finns just nu överallt – både på nätet och i affärer och gallerior. Om du väljer att handla online kan du ofta hitta snygga kläder till ett bättre pris, som exempel kan du just nu få rabatt hos Ellos via RefundMonster.

Vad gäller för killar då? Shorts är ju någonting som alla killar klär i, då gärna beiga shorts eller ett par enkla jeansshorts. Det är viktigt att du tänker på den längd du har på dina shorts. För långa kan lätt se lite pojkigt och barnsligt ut medan för korta helt enkelt inte är snyggt. Shortsen ska helst sluta strax ovanför knät och gärna vara lätt lösa, samtidigt som de självklart inte får vara för pösiga. Till dessa fungerar både t-shirt och tjocktröja beroende på väder, och på fötterna rekommenderas ett par snygga sneakers.

Tre frågor om sommarmodet

  1. Vilka är de snyggaste solbrillorna?
    Vill du ha ett säkert kort ska du köpa ett par Ray-Bans Wayfarer eller pilot, om du inte har råd med dessa kan du köpa ett billigare alternativ av samma modell. Det är självklart härligt med märkesglasögon men om du vet med dig att du lätt sätter dig på solbrillorna eller tappar bort de på sommarfesten är ett billigare alternativ mycket bättre.
  2. Är det okej med regnjacka om det regnar?
    Ja! Det är till och med trendigt med regnjacka i år, så bär din regnjacka med stolthet – både på festivalen och på utefesten. Det är ett praktiskt mode som just nu regerar vilket gör att du helt enkelt ska välja det som är skönast. Sen är det klart viktigt att du köper en regnjacka som är lite tjusig, gärna från ett märke som Stutterheim.
  3. Kan man ha för mycket färg?
    Nej! Sommaren är den årstid som du verkligen kan blomma ut på – vägra svart, snarare än att oroa dig över att du har för mycket färg.

Fler bra sommarfrågor här!