Marknadsför företaget med tryckta profilprodukter

Att använda profilprodukter som pennor, jackor och muggar är ett mycket effektivt sätt för att både påminna gamla kunder om vilket företag som de ska vända sig till, och samtidigt skaffa nya kunder. Idag finns det ett stort utbud av olika profilprodukter som du kan använda. För att lyckas behöver du ha en bra logga och köpa in rätts slags produkter utifrån din kundgrupp. Du kan välja mellan att ge bort produkterna gratis eller att sälja dem.

Pennan och kepsen är två klassiker inom reklambranschen. De är billiga att producera och enkla att ge bort. Men du kan också trycka upp företagsloggan på skalet till mobilen eller surfplattan, paraplyet, snygga modejackor eller väskor för att bara nämna några. Gå in på https://www.brandnewprofile.com/se/reklampennor-2 så hittar du både pennor och andra profilprodukter att marknadsföra ditt företag med.

Snygg logga

För att verkligen lyckas bör du ha en snygg logga som passar dina produkter och tjänster. Anlita gärna en designer, så att bilden står ut. Vissa företag, särskilt inom mode, design och sport kan rent av sälja kepsar och muggar med loggan. Det gäller särskilt varumärken som vänder sig till en yngre kundkrets.

Rätt profilprodukt till rätt kundgrupp

Innan du beställer pennor eller choklad med din logga på bör du ha stenkoll på ditt företags målgrupp. Vissa produkter, som pennor och muggar, passar alla, medan t-shirt eller tygväskor lämpar sig mer för butiker, än advokatfirmor. Tänk på att din profilprodukt ska spegla ditt företag. Om du säljer el-bilar, så är det bättre att satsa på exklusiva miljömärka pennor, än de billigaste pennorna som du hittar. Om du har en sportaffär kan du sälja snygga vattenflaskor med företagets logga till ett lågt pris. Tänk på att den produkt som du ger bort eller säljer ska vara en produkt som dina kunder använder i vardagen.

Om du precis har startat en e-handel kan du skicka med en passande profilprodukt i alla paket, gärna något lite finare. Profilprodukter är mycket effektiva för att få ditt företags logga att bli en del av dina kunders vardag.