Hetaste frisyrerna just nu

pexels-photo-4På våren och till sommaren är det många som vill göra en liten uppfräschning av sitt hår, och vad passar då bättre än att testa en ny frisyr och kanske en ny färg! Här går vi igenom vad som är hetast just nu vad gäller hår.

Vi har tidigare skrivit om trender och normer med kroppshår, men nu ska det handla om hårtrender för håret som sitter på huvudet.

Naturligt är ett starkt ledord

När det gäller hårtrender för 2017 och vad som är hetast just nu så är naturligt ett starkt ledord, i alla fall om man ska tro Expressen och frisören Elin Johansson som intervjuas där. Den naturliga looken kom redan under 2016 men kommer nu under 2017 att synas mer och mer. Skillnaden från förra årets trender är att frisyrerna detta år klipps skarpare och hårfärgerna går mot naturligare nyanser. Men något som ändå syns ganska tydligt bland alla trender som är heta just nu är att det kommer vara superinne att ha långt hår, eller långa extensions, det har redan synts på catwalks och på många kändisar. Och där är också variationen oändlig; man kan ha utsläppt, hästsvans, en stor boll och häftiga flätor, som också är en av de hetaste trenderna just nu.

Långt hår och 80-tal

Det är alltså som vanligt trendigt att ha långt hår. 80-talet är tillbaka med snedbenor och volym. Krustången är inte helt fel att använda sig utav, men på ett mer sofistikerat vis. Det långa håret stylas med fördel på många olika vis, exempelvis såhär:

  • Plattat riktigt långt hår
  • Lockar genom att använda krustång
  • En väldigt djup sidbena
  • Volym av olika slag, exempelvis strandsvall
  • Att sätta upp håret i en låg tofs
  • Olika varianter på flätor
  • Stora accessoarer att sätta i håret

Kort hår trendigt 20-tal

Det är fortfarande inne att klippa sig kort, så alla de som vågade sig på det förra året behöver inte ångra sig. Bob och Loob är fortfarande riktigt snyggt, men det nya är att en kort och spretig lugg gärna får synas med den korta frisyren. 20-tals inspirerad styling i kort hår kommer göra dig till coolast i gänget!